МЯСТО ЗА КУПОНИ

Вие можете да бъдете собственик на това място за ден,два или три  и да организирате своя рожден или имен ден,дa празнувате коледа или нова година, юбиилей,сватба,фирмено или детско парти,тинейджърски купон,семинар презентация,фест,концерт,вечеринка,танцова забава .Може да си поканите гости за обяд, за чай или просто да прекарате със семейството си уикенда ,на въздух без никой да ви притеснява.

По всяко време на годината за вашия празник със или без повод, рожден ден, фирмено парти или купон заповядайте и се веселете при нас.

Комплекс Фентъзи Апартмънтс предлага климатизирани помещения за настаняване с възможност за самостоятелно готвене и пране.

Всички апартаменти и студиа в комплекса са индивидуално обзаведени в уютен стил. Всички те предлагат модерна баня , уреди за готвене и посуда.

Ние от FANTASY APARTMENTS ви предлагаме чудесно, нетипично място за вашето празненство. При нас можете да наемете апартамент, да го украсите  и да му придадете желания от вас облик. Тук можете заедно с вашите приятели, близки или колеги да си направите барбекю, да слушате желаната музика, да се забавлявате, танцувате и пеете до зори, без да се притеснявате от нищо.

Перфектното място за вашето парти!

FANTASY APARTMENTS  предлага място за паркиране, закрита и открита площ, мултимедия – TV,  хладилник , отличен нет,барбекю за да изненадате вашите гости с кулинарни умения, с възможност и пространство за много танци и забавления, незабравими мигове с добро настроение.

Тук можете да украсите по свой начин,да придадете на мястото вид,който ви носи усещане за хармония и празничност.

В зимните дни и нощи сме се погрижили за вашата топлина и уют в нашите апартаменти.