ЦЕНИ 2018

Студио за двама – 85 евро
Студио за трима –100 евро
Супериор апартамент -120 евро
Фамилен апартамент (2+2) -140 евро
Делукс апартамент с три спални –160 евро
Студио за двама – 85 евро
Студио за трима –100 евро
Супериор апартамент -120 евро
Фамилен апартамент (2+2) -140 евро
Делукс апартамент с три спални –160 евро